Palvelut

Unelmani on, että hoitaisimme itseämme ennen kuin pienet vaivat kasvavat suuriksi sairauksiksi.

Klassinen Akupunktio

Klassinen akupunktio on tuhansia vuosia vanha kiinalaisen lääketieteen hoitomenetelmä. Hoidossa vahvistetaan ja tasapainotetaan elämän energiaa eli Qi:tä akupunktioneulojen avulla.

Klassisella akupunktiolla voidaan hoitaa lähes kaikkia terveydellisiä ongelmia esim. unettomuus, ahdistus, masennus, syömishäiriöt, pelkotilat, allergia, astma, flunssa, hengitysteiden ongelmat, iho-ongelmat, kuukautishäiriöt, lapsettomuus, raskauspahoinvointi, vaihdevuosivaivat, eturauhasongelmat, silmävaivat, ruuansulatusongelmat, närästys, issias, selkäsäryt, nivelkivut, niska- ja hartiaongelmat, verenkierto-ongelmat, rytmihäiriöt, kivut ja säryt eripuolilla kehoa ja erityyppiset pienet vaivat.

Kauneusakupunktio

Tehokas ja hellävarainen kauneusakupunktio tuo kasvoille luonnollista hehkua ja kiinteyttä. Ihon kimmoisuus palautuu ja rypyt silottuvat. Kasvojen ilme kevenee ja iho kirkastuu.

Hoitoa suositellaan sarjahoitona 5-10 kertaa. Tavallisesti tehdään 5-6 hoitokertaa noin viikon välein ja sen jälkeen tukihoitoja noin 4 viikon välein.

Tulokset näkyvät ja tuntuvat jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on kehoa, mieltä ja tunteita tasapainottava hoito, joka sopii kaikenikäisille. Sen tarkoituksena on aktivoida keho parantamaan itse itsensä. Vyöhyketerapiassa käsitellään hieromalla sekä painelemalla jalkapohjien ja koko jalkaterän alueella olevat elimistön heijasteet. Myös esimerkiksi käsissä ja korvissa on vastaavia heijastealueita ja niitä voidaan myös hoitaa. Heijastealueiden hierominen aktivoi vastaavan alueen elimen toimintaa kehossa, siten voidaan ylläpitää terveyttä ja myös poistaa tai lievittää häiriötiloja.

Vyöhyketerapia on tehokas apu esim. stressin, jännityksen, unettomuuden ja ruuansulatusvaivojen hoidossa. Se lisää vastustuskykyä eli ehkäisee sairastumista. Voit tulla hoitoon myös vain nauttimaan jalkojen hieronnasta, vaikuttaahan vyöhyketerapia positiivisesti myös mielialaan!

Hyviä tuloksia saadaan myös koliikkivauvojen ja levottomien lasten hoidossa.

Hieronta

Hieronta helpottaa oloasi, jos kärsit lihasjännityksestä johtuvista oireista esim. lihasten kiputiloista, päänsärystä, sormien puutumisesta tai rajoittuneista liikeradoista.

Hieronta auttaa, kun hartioitasi ja niskaasi särkee, kun kädet tai jalat ovat kipeät ja kireät tai kun kärsit selkäkivuista.

Hieronnassa lihakset rentoutuvat ja niiden joustavuus ja liikkuvuus lisääntyy. Ravinnon ja hapensaanti paranee eli suorituskyky kasvaa ja palautuminen nopeutuu.

Tule hierontaan, jos teet yksipuolista työtä, liikut paljon tai haluat rentoutua. Säännöllinen hieronta ennaltaehkäisee lihasjännityksiä ja niistä johtuvia kiputiloja.

Hermoratahieronta

Hermoratahieronta on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hoitomenetelmä. Se on vaikutuksiltaan samankaltainen kuin akupunktio tai vyöhyketerapia.  Hoidossa käsitellään lempeästi koko keho käyttäen Tui-na-tekniikkaa (paina-pyöritä).  Hoidon tarkoituksena on vaikuttaa hermoston toimintaan, ei niinkään hieroa lihaksia.

Terveys on tasapainoa. Sairaus tai vaiva tarkoittaa sitä, että elimistön tasapaino on horjunut. Hermoratahieronnalla aktivoidaan elimistö toimimaan paremmin ja palaamaan normaaliin tasapainon tilaan. Erityisen hyvin hermoratahieronta sopii moniin kiireisen ja vaativan elämäntilanteen mukanaan tuomiin kehon kautta ilmeneviin vaivoihin.

Fyysisissä vaivoissa hermoratahierontaa suositellaan otettavan kolme kertaa viikon välein sarjana, mutta rentoutukseen se sopii myös kertahoitona.

Reikihoito

Reiki on lempeää, parantavaa ja tasapainottavaa energiaa, jota virtaa sekä ympärillämme että meissä itsessämme. Käsien kautta kehoon välittyvä hoitava energia edistää fyysistä ja psyykkistä terveyttämme.

Reiki on viisasta energiaa ja menee sinne missä sitä tarvitaan eniten. Se täyttää tyhjentyneet energiavarastomme ja eheyttää kehomme ja mielemme. Energiahoidot täydentävät kaikkia perinteisiä ja vaihtoehtoisia hoitomuotoja ja tehostavat niiden vaikutusta nopeuttamalla luonnollista paranemisprosessia.

Reiki ei ainoastaan paranna sairauksia, vaan se myös vahvistaa henkisiä kykyjämme, tasapainottaa mieltämme, tekee kehostamme terveen, ja siten auttaa meitä saavuttamaan onnellisuutta.

Ote Mikao Usuin muistokirjoituksesta.